
میباشد.
نمودار 4-1- بررسی درصد جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای شوری
نمودار 4-2- بررسی درصد جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای سالیسیلیک اسید
نمودار 4-3- بررسی درصد جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای نیترات پتاسیم
نمودار 4-4- بررسی درصد جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای شوری و سالیسیلیک اسید
نمودار 4-5- بررسی درصد جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای شوری و نیترات پتاسیم
نمودار 4-6- بررسی درصد جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم
4-2- سرعت جوانهزنی
جدول تجزیه واریانس سرعت جوانهزنی (جدول 4-1) نشان میدهد که اثر اصلی شوری در سطح احتمال 1 درصد و اثر متقابل شوری با سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم در سطح احتمال 5 درصد معنیدار میباشد، ولی اثرات اصلی سالیسیلیک اسید، نیترات پتاسیم و اثرات متقابل شوری در سالیسیلیک اسید، شوری در نیترات پتاسیم و سالیسیلک اسید در نیترات پتاسیم اختلاف معنیداری ندارند.
مقایسه میانگین سرعت جوانهزنی تحت تأثیر سطوح فاکتور شوری در (جدول 4-3) و (نمودار 4-7) نشان میدهد که با افزایش شوری سرعت جوانهزنی نسبت به سطح شاهد کاهش مییابد، بهطوری که بیشترین سرعت جوانهزنی به میزان 22/4 مربوط به شاهد و کمترین سرعت جوانهزنی به میزان 47/0 مربوط به شوری 250 میلیمولار میباشد.
مقایسه میانگین سرعت جوانهزنی تحت تأثیر سطوح فاکتور سالیسیلیک اسید در (جدول 4-5) و (نمودار 4-8) نشان میدهد که بین سطوح مختلف سالیسیلیک اسید اختلاف معنیداری وجود ندارد.
مقایسه میانگین سرعت جوانهزنی تحت تأثیر سطوح فاکتور نیترات پتاسیم در (جدول 4-7) و (نمودار 4-9) بیانگر این است که بین سطوح مختلف نیترات پتاسیم تفاوت معنیداری وجود ندارد.
مقایسه میانگین سرعت جوانهزنی تحت تأثیر سطوح مختلف شوری و سالیسیلیک اسید در (جدول 4-9) و (نمودار 4-10) نشان میدهد که بیشترین میزان سرعت جوانهزنی مربوط به شوری صفر میلیمولار و سالیسیلیک اسید 200 میلیگرم در لیتر به میزان 97/4 و کمترین میزان سرعت جوانهزنی مربوط به شوری 250 میلیمولار و عدم مصرف سالیسیلیک اسید به میزان 35/0 میباشد.
مقایسه میانگین سرعت جوانهزنی تحت تأثیر سطوح مختلف شوری و نیترات پتاسیم در (جدول 4-11) و (نمودار 4-11) نشان میدهد که بیشترین سرعت جوانهزنی به میزان 5/4 مربوط به شوری صفر میلیمولار و نیترات پتاسیم 25/0 مول بر لیتر و کمترین سرعت جوانهزنی مربوط به شوری 250 میلیمولار با عدم مصرف نیترات پتاسیم، نیترات پتاسیم 25/0 و 35/0 مول بر لیتر به ترتیب 35/0، 33/0 و 13/0 است.
مقایسه میانگین سرعت جوانهزنی تحت تأثیر سطوح مختلف سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم در (جدول 4-13) و (نمودار 4-12) نشان میدهد که بین سطوح مختلف سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم تفاوت معنیداری مشاهده نمیشود.
مقایسه میانگین سرعت جوانهزنی تحت تأثیر سطوح مختلف شوری، سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم (جدول 4-15) نشان میدهد که بیشترین سرعت جوانهزنی به میزان 99/4 مربوط به شوری صفر میلیمولار، سالیسیلیک اسید 200 میلیگرم بر لیتر و عدم مصرف نیترات پتاسیم و همچنین کمترین سرعت جوانهزنی به میزان 13/0 مربوط به شوری 250 میلیمولار، عدم مصرف سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم 35/0 مول بر لیتر میباشد.
نمودار 4-7- بررسی سرعت جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای شوری
نمودار 4-8- بررسی سرعت جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای سالیسیلیک اسید
نمودار 4-9- بررسی سرعت جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای نیترات پتاسیم
نمودار 4-10- بررسی سرعت جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای شوری و سالیسیلیک اسید
نمودار 4-11- بررسی سرعت جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای شوری و نیترات پتاسیم
نمودار 4-12- بررسی سرعت جوانهزنی ماریتیغال تحت تیمارهای سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم
4-3- طول گیاهچه
جدول تجزیه واریانس طول گیاهچه (جدول 4-1) نشان میدهد که اثر اصلی شوری و سالیسیلیک اسید و اثر متقابل شوری با سالیسیلیک اسید با نیترات پتاسیم در سطح احتمال 1 درصد و همچنین اثر متقابل شوری با سالیسیلیک اسید و سالیسیلیک اسید با نیترات پتاسیم در سطح احتمال 5 درصد معنیدار شده است، ولی در اثر اصلی نیترات پتاسیم و اثرات متقابل شوری در نیترات پتاسیم اختلاف معنیداری مشاهده نگردید.
مقایسه میانگین طول گیاهچه تحت تأثیر سطوح فاکتور شوری در (جدول 4-3) و (نمودار 4-13) نشان میدهد که با افزایش شوری طول گیاهچه نسبت به سطح شاهد کاهش مییابد بهطوری که بالاترین طول گیاهچه به میزان 83/71 میلیمتر مربوط به شاهد و کمترین طول گیاهچه به میزان 27/7 میلیمتر مربوط به شوری 250 میلیمولار میباشد.
مقایسه میانگین طول گیاهچه تحت تأثیر سطوح فاکتور سالیسیلیک اسید در (جدول 4-5) و (نمودار 4-32) نشان میدهد که با افزایش سالیسیلیک اسید طول گیاهچه نسبت به سطح شاهد افزایش پیدا میکند. همچنین نتایج نشان میدهد که بین سطح دوم و سوم سالیسیلیک اسید تفاوت معنیداری وجود ندارد. بیشترین طول گیاهچه مربوط به سالیسیلیک اسید 200 و 400 میلیگرم در لیتر به ترتیب به میزان 08/35 و 64/37 میلیمتر و کمترین طول گیاهچه به میزان 5/25 میلیمتر مربوط به شاهد میباشد.
مقایسه میانگین طول گیاهچه تحت تأثیر سطوح فاکتور نیترات پتاسیم در (جدول 4-7) و (نمودار 4-15) بیانگر این است که بین سطوح مختلف نیترات پتاسیم تفاوت معنیداری وجود ندارد.
مقایسه میانگین طول گیاهچه تحت تأثیر سطوح مختلف شوری و سالیسیلیک اسید در (جدول 4-9) و (نمودار 4-16) نشان میدهد که بیشترین میزان طول گیاهچه مربوط به عدم حضور شوری با و سالیسیلیک اسید 200 و 400 میلیگرم در لیتر به ترتیب به میزان 99/94 و 34/91 میلیمتر و کمترین میزان طول گیاهچه مربوط به شوری 250 میلیمولار و سالیسیلیک اسید 400 میلیگرم در لیتر به میزان 55/2 میلیمتر میباشد.
مقایسه میانگین طول گیاهچه تحت تأثیر سطوح مختلف شوری و نیترات پتاسیم در (جدول 4-11) و (نمودار 4-17) نشان میدهد که بیشترین طول گیاهچه مربوط به عدم حضور شوری و سطوح مختلف نیترات پتاسیم و کمترین طول گیاهچه مربوط به شوری 150 و 250 میلیمولار و سطوح مختلف نیترات پتاسیم است.
مقایسه میانگین طول گیاهچه تحت تأثیر سطوح مختلف سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم در (جدول 4-13) و (نمودار 4-18) نشان میدهد که بین سطوح مختلف سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم تفاوت معنیداری مشاهده نمیشود.
مقایسه میانگین طول گیاهچه تحت تأثیر سطوح مختلف شوری، سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم در (جدول 4-15) نشان میدهد که بیشترین طول گیاهچه به میزان 99/94 و 34/91 میلیمتر به ترتیب مربوط به عدم حضور شوری، سالیسیلیک اسید 400 میلیگرم در لیتر و عدم مصرف نیترات پتاسیم و همچنین عدم حضور شوری، سالیسیلیک اسید 200 میلیگرم در لیتر و عدم مصرف نیترات پتاسیم میباشد.
نمودار 4-13- بررسی طول گیاهچه ماریتیغال تحت تیمارهای شوری
نمودار 4-14- بررسی طول گیاهچه ماریتیغال تحت تیمارهای سالیسیلیک اسید
نمودار 4-15- بررسی طول گیاهچه ماریتیغال تحت تیمارهای نیترات پتاسیم
نمودار 4-16- بررسی طول گیاهچه ماریتیغال تحت تیمارهای شوری و سالیسیلیک اسید
نمودار 4-17- بررسی طول گیاهچه ماریتیغال تحت تیمارهای شوری و نیترات پتاسیم
نمودار 4-18- بررسی طول گیاهچه ماریتیغال تحت تیمارهای سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم
4-4- شاخص بنیه بذر
جدول تجزیه واریانس شاخص بنیه بذر (جدول 4-1) نشان میدهد که اثر اصلی شوری و سالیسیلیک اسید و هچنین اثر متقابل شوری با سالیسیلیک اسید با نیترات پتاسیم در سطح احتمال 1 درصد معنیدار میباشد، ولی اثر اصلی نیترات پتاسیم و اثرات متقابل شوری با سالیسیلیک اسید، شوری با نیترات پتاسیم و سالیسیلیک اسید با نیترات پتاسیم اختلاف معنیداری ندارند.
مقایسه میانگین شاخص بنیه بذر تحت تأثیر سطوح فاکتور شوری در (جدول 4-3) و (نمودار 4-19) نشان میدهد که شوری باعث کاهش شاخص بنیه بذر نسبت به سطح شاهد میشود. همچنین تفاوت معنیداری بین سطوح 150 و 250 میلیمولار شوری وجود ندارد، بیشترین شاخص بنیه بذر به میزان 17/64 مربوط به شاهد و کمترین شاخص بنیه بذر مریوط به شوری 150 و 250 میلیمولار به میزان 13/7 و 07/1 میباشد.
مقایسه میانگین شاخص بنیه بذر تحت تأثیر سطوح فاکتور سالیسیلیک اسید در (جدول 4-5) و (نمودار 4-20) نشان میدهد که افزایش سالیسیلیک اسید باعث افزایش شاخص بنیه بذر نسبت به سطح شاهد میشود. همچنین نتایج نشان میدهد که بین سطح دوم و سوم سالیسیلیک اسید تفاوت معنیداری وجود ندارد. بیشترین شاخص بنیه بذر به میزان 41/27 و 63/27 به ترتیب مربوط به سالیسیلیک اسید 200 و 400 میلیگرم در لیتر و کمترین شاخص بنیه بذر به میزان 32/17 مربوط به شاهد میباشد.
مقایسه میانگین شاخص بنیه بذر تحت تأثیر سطوح فاکتور نیترات پتاسیم در (جدول 4-7) و (نمودار 4-21) بیانگر این است که بین سطوح مختلف نیترات پتاسیم تفاوت معنیداری وجود ندارد.
مقایسه میانگین شاخص بنیه بذر تحت تأثیر سطوح مختلف شوری و سالیسیلیک اسید در (جدول 4-9) و (نمودار 4-22) نشان میدهد که بیشترین میزان شاخص بنیه بذر مربوط به عدم حضور شوری با سالیسیلیک اسید 200 و400 میلیگرم در لیتر به میزان 35/90 و 34/91 و کمترین میزان شاخص بنیه بذر مربوط به شوری 150 و 250 میلیمولار و سطوح مختلف سالیسیلیک اسید میباشد.
مقایسه میانگین شاخص بنیه بذر تحت تأثیر سطوح مختلف شوری و نیترات پتاسیم در (جدول 4-11) و (نمودار 4-23) نشان میدهد که بیشترین شاخص بنیه بذر مریوط به عدم حضور شوری با سطوح نیترات پتاسیم و کمترین شاخص بنیه بذر به میزان 12/0 مربوط به شوری 150 و 250 میلیمولار و سطوح مختلف نیترات پتاسیم است.
مقایسه میانگین شاخص بنیه بذر تحت تأثیر سطوح مختلف سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم در (جدول 4-13) و (نمودار 4-24) نشان میدهد که بین سطوح مختلف سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم تفاوت معنیداری مشاهده نمیشود.
مقایسه میانگین شاخص بنیه بذر تحت تأثیر سطوح مختلف شوری، سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم در (جدول 4-15) نشان میدهد که بیشترین شاخص بنیه بذر به میزان 35/90 و 34/91 به ترتیب مربوط به عدم حضور شوری، سالیسیلیک اسید 200 میلیگرم در لیتر و عدم مصرف نیترات پتاسیم و عدم حضور شوری، سالیسیلیک اسید 400 میلیگرم در لیتر و عدم مصرف نیترات پتاسیم میباشد.
نمودار 4-19- بررسی شاخص بنیه بذر ماریتیغال تحت تیمارهای شوری
نمودار 4-20- بررسی شاخص بنیه بذر ماریتیغال تحت تیمارهای سالیسیلیک اسید
نمودار 4-21- بررسی شاخص بنیه بذر ماریتیغال تحت تیمارهای نیترات پتاسیم
نمودار 4-22- بررسی شاخص بنیه بذر ماریتیغال تحت تیمارهای شوری و سالیسیلیک اسید
نمودار 4-23- بررسی شاخص بنیه بذر ماریتیغال تحت تیمارهای شوری و نیترات پتاسیم
نمودار 4-24- بررسی شاخص بنیه بذر ماریتیغال تحت تیمارهای سالیسیلیک اسید و نیترات پتاسیم
4-5- وزنتر گیاهچه
جدول تجزیه واریانس وزنتر گیاهچه (جدول 4-1) نشان میدهد که اثر اصلی شوری در سطح احتمال 1 درصد معنیدار میباشد، ولی اثرات ساده سالیسیلیک اسید، نیترات پتاسیم و اثرات متقابل شوری با سالیسیلیک اسید، شوری با نیترات پتاسیم، سالیسیلک اسید با نیترات پتاسیم و شوری با سالیسیلیک اسید با نیترات پتاسیم اختلاف معنیداری ندارند.
مقایسه میانگین وزنتر گیاهچه تحت تأثیر سطوح فاکتور شوری در (جدول 4-3) و (نمودار 4-25) نشان میدهد که با افزایش شوری وزنتر گیاهچه نسبت به سطح شاهد کاهش مییابد بهطوری که بالاترین وزنتر گیاهچه به میزان 480/0 گرم مربوط به شاهد و کمترین وزنتر گیاهچه به میزان 01/0 گرم مربوط به شوری 250 میلیمولار میباشد.
مقایسه میانگین وزنتر گیاهچه تحت تأثیر سطوح فاکتور
