منبع پایان نامه ارشد درباره آداب و رسوم، صنایع دستی

دانلود پایان نامه ارشد

ایران
ارکان تنوع قومی
آداب و رسوم
پوشش
غذا
صنایع دستی
قومیت

آذری
– چهارشنبه سوری
– عید نوروز با سایاچی ها
– سینه زنی های دسته جمعی در روزهای شهادت ائمه
– قمه زنی در ماه محرم
– گل مالی در روز عاشورا
شلوار ،دامن های پر چین چند طبقه ای ،شلیته، روسری به همراه کلاه و اصولا روبنده
-گاتخ شورباسی
– قورت شورباسی
-کوفته تبریزی
– اوماج آشی
– اوماج حالواسی
– زیورالات سنتی
– نقره کوبی
– قارمان
– حجاری های سنتی
– معرق چوب
– سوزن دوزی ممقان
– معرق کاشی
– تابلو سنگ
– گلیم بافی
– چاپ کلاقه ای
کرد
– میرنوروزی و مراسم کوسه گردی
– مراسم پیرشالیار
– مراسم میرمیرین
– مراسم سمنو پزان
لباس شامل مجموعه ای از عرق چین، سربند، کرواسی فقیانه، سخمه، قبا، شال، سلته، جافی، پاپوش، کپنک
-کباب ترکی
– کنگرماست
-کلانه که ترکیبی از نان محلی و پیازچه و کره محلی
-گلیم
– قالی
– سبد بافی
– رنگرزی سنتی
– پارچه دستباف
مصنوعات چرمی
عرب
– مراسم گرگیعان (در ماه رمضان)
– مراسم عروسی
– صابئین

پایان نامه
Previous Entries منبع پایان نامه ارشد درباره مواد غذایی، سیاست های فرهنگی، مراسم مذهبی، گردشگری مذهبی Next Entries دانلود پایان نامه ارشد با موضوع مدل کسب و کار، استراتژی ها، مزیت رقابتی، یکپارچه سازی