بهبود عملکرد

دانلود پایان نامه ارشد

بنابراين، تشخيص مخلوطي که مقدار زيادي ترکيبات فعال بيولوژيک تامين نموده و پاسخ‌هاي سينرژيسمي قابل توجهي توسط مدل‌هاي مختلف آنتي اکسيداني از خود نشان دهد، ميسر گرديد.
2. با شناسايي مخلوط‌هاي داراي بيشترين اثرات سينرژيسمي، راندمان اثرات آنتي اکسيداني افزايش و سطح مصرف گياهان دارويي کاهش مي‌يابد و مي‌توان از صرفه اقتصادي آن نيز بهره‌مند شد.
3. تغذيه جيره‌هاي بر پايه اسيدهاي چرب امگا-3 مصرف خوراک، توازن انرژي و عملکرد را افزايش داده و متابوليسم انرژي و مقاومت انسولين را بهبود بخشيد، در حالي که تنش اکسيداتيو را در دام‌ها اندکي افزايش داد.
4. افزودن گياهان دارويي به جيره گاوهاي شيري با توجه به منبع دانه‌هاي روغني پاسخ‌هاي مختلفي از خود نشان داد. تغذيه مخلوط گياهان دارويي بر جيره‌هاي غني از اسيدهاي چرب امگا-6 پاسخ‌هاي عملکردي را بهبود بخشيد و ظرفيت آنتي اکسيداني را افزايش داد. اين درحاليست که افزودن گياهان دارويي موجب تغيير الگوي تخمير شکمبه‌اي با افزايش نسبت پروپيونات و کاهش استات در جيره‌هاي بر پايه اسيدهاي چرب امگا-3 گرديد.
5. همچنين گياهان دارويي احتمالاً قادرند مقاومت انسوليني گاوهاي دوره انتقال را تا حدي بهبود بخشند.
6. مکمل نمودن مخلوط گياهان دارويي در کاهش سلول‌هاي سوماتيک شير و بهبود عملکرد در دام‌هاي با سلول‌هاي سوماتيک بالا و متوسط موثر بود که اين پاسخ احتمالاً با سلامت پستان در ارتباط بوده است. اين مکمل همچنين اثرات مثبتي بر مصرف خوراک و توليد پروپيونات در شکمبه داشته و توليد شير را افزايش داد.
5-2- پيشنهادها
1) بررسي بيان برخي ژن هاي کليدي در متابوليسم چربي و گلوکز در دامهاي دوره انتقال که جيره‌هاي بر پايه منابع مختلف اسيدهاي چرب ضروري مصرف مي نمايند.
2) با توجه به اينکه گياهان دارويي مختلف خصوصيات دارويي متفاوتي از خود نشان مي دهند، به نظر مي رسد، استفاده از ديگر گياهان دارويي غني از ترکيبات فعال بيولوژيک بتواند در راستاي کاهش ناهنجاري هاي متابوليکي سودمند باشد.
3) تحقيقات بيشتر در اين زمينه بايد صورت گيرد تا مکانيسم‌هاي عمل گياهان دارويي بر سلامت و عملکرد گاوهاي شيري مشخص گردد.
4) همچنين از آنجاييکه در اين تحقيق، مکمل نمودن گياه دارويي باعث کاهش ذخاير چربي پشتي دام شد، تحقيقات با دوره‌هاي آزمايشي طولاني مدت بايد صورت گيرد تا تأثير اين ترکيبات بر وضعيت سلامتي و توليدمثلي دام بررسي گردد.

منابع

[1] Abayasekara, D. and D. Wathes. 1999. Effects of altering dietary fatty acid composition on prostaglandin synthesis and fertility. Prostaglandins Leukot Essent Fatty Acids. 61: 275-287.
[2] Acuti, G., M. Trabalza-Marinucci, M. Cagiola, M. Pela, G. Curina and L. Moscati. 2012. Extruded linseed supplementation in the diet of dairy sheep: The effects on immune response and oxidative stress as affected by the physiological state. Small Ruminant Res. 106: Supplement: S21-S28.
[3] Adefegha, S. A., G. Oboh, O. M. Adefegha, A. A. Boligon and M. L. Athayde. 2014. Antihyperglycemic, hypolipidemic, hepatoprotective and antioxidative effects of dietary clove (Szyzgium aromaticum) bud powder in a high-fat diet/ streptozotocin-induced diabetes rat model. J. Sci. Food Agric. 94: 2726-2737.
[4] Agazzi, A., D. Cattaneo, V. Dell’Orto, P. Moroni, L. Bonizzi, D. Pasotto, V. Bronzo and G. Savoini. 2004. Effect of administration of fish oil on aspects of cell-mediated immune response in periparturient dairy goats. Small Ruminant Res. 55: 77-83.
[5] Aggarwal, B. B. and S. Shishodia. 2004. Suppression of the nuclear factor-?B activation pathway by spice-derived phytochemicals: Reasoning for seasoning. Ann. N. Y. Acad. Sci. 1030: 434-441.
[6] Aherne, S. A., J. P. Kerry and N. M. O’Brien. 2007. Effects of plant extracts on antioxidant status and oxidant-induced stress in Caco-2 cells. Br. J. Nutr. 97: 321-328.
[7] Ahmadi, F., M. Kadivar and M. Shahedi. 2007. Antioxidant activity of Kelussia odoratissima Mozaff. in model and food systems. Food Chem. 105: 57-64.
[8] Akilen, R., A. Tsiami, D. Devendra and N. Robinson. 2012. Cinnamon in glycaemic control: Systematic review and meta analysis. Clin Nutr. 31: 609-615
[9] Albers, R., M. Bol, R. Bleumink, A. Willems, C. Blonk and R. Pieters. 2002. Effects of dietary lipids on immune function in a murine sensitization model. Br. J. Nutr. 88: 291-299.
[10] Ambrose, D. J., J. P. Kastelic, R. Corbett, P. A. Pitney, H. V. Petit, J. A. Small and P. Zalkovic. 2006. Lower pregnancy losses in lactating dairy cows fed a diet enriched in ?-linolenic acid. J. Dairy Sci. 89: 3066-3074.
[11] Ametaj, B. N., K. M. Koenig, S. M. Dunn, W. Z. Yang, Q. Zebeli and K. A. Beauchemin. 2009. Backgrounding and finishing diets are associated with inflammatory responses in feedlot steers. J. Anim. Sci. 87: 1314-1320.
[12] Amin, A. and A. A. Hamza. 2005. Hepatoprotective effects of Hibiscus, Rosmarinus and Salvia on azathioprine-induced toxicity in rats. Life Sci. 77: 266-278.
[13] Anand, P., K.Y.Murali, V. Tandon, P. S. Murthy and R. Chandra. 2010. Insulinotropic effect of cinnamaldehyde on transcriptional regulation of pyruvate kinase, phosphoenolpyruvate carboxykinase, and GLUT4 translocation in experimental diabetic rats. Chem-Biol. Interact. 186: 72-81.
[14] Anderson, R. A. 2008. Chromium and polyphenols from cinnamon improve insulin sensitivity. Proc. Nutr. Soc. 67: 48-53.
[15] Anderson, R. A., C. L. Broadhurst, M. M. Polansky, W. F. Schmidt, A. Khan, V. P. Flanagan, N. W. Schoene and D. J. Graves. 2003. Isolation and characterization of polyphenol type-A polymers from cinnamon with insulin-like biological activity. J. Agric. Food Chem. 52: 65-70.
[16] Angulo, J., B. Hiller, M. Olivera, L. Mahecha, D. Dannenberger, G. Nuernberg, B. Losand and K. Nuernberg. 2012. Dietary fatty acid intervention of lactating cows simultaneously affects lipid profiles of meat and milk. J. Sci. Food Agric. 92: 2968-2974.
[17] Araujo, D. B., R. F. Cooke, G. R. Hansen, C. R. Staples and J. D. Arthington. 2010. Effects of rumen-protected polyunsaturated fatty acid supplementation on performance and physiological responses of growing cattle after transportation and feedlot entry. J. Anim. Sci. 88: 4120-4132.
[18] Association of Official Analytical Chemists. 1990. Official Methods of Analysis.15th ed. AOAC, Arlington, VA.
[19] Bachiega, T. F., J. P. B. de Sousa, J. K. Bastos and J. M. Sforcin. 2012. Clove and eugenol in noncytotoxic concentrations exert immunomodulatory/anti-inflammatory action on cytokine production by murine macrophages. J. Pharm. Pharmacol. 64: 610-616.
[20] BakIrel, T., U. BakIrel, O. U. Keles, S. G. Ulgen and H. Yardibi. 2008. In vivo assessment of antidiabetic and antioxidant activities of rosemary (Rosmarinus officinalis) in alloxan-diabetic rabbits. J. Ethnopharmacol. 116: 64-73.
[21] Balasundram, N., K. Sundram and S. Samman. 2006. Phenolic compounds in plants and agri-industrial by-products: Antioxidant activity, occurrence, and potential uses. Food Chem. 99: 191-203.
[22] Bamdad, F., M. Kadivar and J. Keramat. 2006. Evaluation of phenolic content and antioxidant activity of Iranian caraway in comparison with clove and BHT using model systems and vegetable oil. Int. J. Food Sci. Technol. 41: 20-27.
[23] Ba??n, S., L. Méndez and E. Almela. 2012. Effects of dietary rosemary extract on lamb spoilage under retail display conditions. Meat Sci. 90: 579-583.
[24] Beauchemin, K. A. and S. M. McGinn. 2006. Methane emissions from beef cattle: Effects of fumaric acid, essential oil, and canola oil. J. Anim. Sci.84: 1489-1496.
[25] Bell, A. W. 1995. Regulation of organic nutrient metabolism during transition from late pregnancy to early lactation. J. Anim. Sci. 73: 2804-2819.
[26] Bell, A. W. and D. E. Bauman. 1997. Adaptations of glucose metabolism during pregnancy and lactation. J. Mammary Gland Biol. Neoplasia. 2: 265-278.
[27] Benavides, J., M. Mart?nez-Valladares, M. Tejido, F. Gir?ldez, R. Bodas, N. Prieto, V. Pérez and S. Andrés. 2013. Quercetin and flaxseed included in the diet of fattening lambs: Effects on immune response, stress during road transport and ruminal acidosis. Livest. Sci. 158: 84-90.
[28] Benchaar, C., S. Calsamiglia, A. V. Chaves, G. R. Fraser a, D. Colombatto, T. A. McAllister and K. A. Beauchemin. 2008. A review of plant-derived essential oils in ruminant nutrition and production. Anim. Feed Sci. Technol. 145: 209-228.
[29] Benchaar, C., A. V. Chaves, G. R. Fraser, Y. Wang, K. A. Beauchemin and T. A. McAllister. 2007. Effects of essential oils and their components on in vitro rumen microbial fermentation. Can. J. Anim. Sci. 87: 413-419.
[30] Benchaar, C. and H. Greathead. 2011. Essential oils and opportunities to mitigate enteric methane emissions from ruminants. Anim. Feed Sci. Technol. 166-167: 338-355.
[31] Benchaar, C. and H. Greathead. 2011. Essential oils and opportunities to mitigate enteric methane emissions from ruminants. Anim. Feed Sci. Technol. 166-167: 338-355.
[32] Benchaar, C., A. Lettat, F. Hassanat, W. Z. Yang, R. J. Forster, H. V. Petit and P. Y. Chouinard. 2012. Eugenol for dairy cows fed low or high concentrate diets: Effects on digestion, ruminal fermentation characteristics, rumen microbial populations and milk fatty acid profile. Anim. Feed Sci. Technol. 178: 139-150.
[33] Benchaar, C., T. A. McAllister and P. Y. Chouinard. 2008. Digestion, ruminal fermentation, ciliate protozoal populations, and milk production from dairy cows fed cinnamaldehyde, quebracho condensed tannin, or yucca schidigera saponin extracts. J . Dairy Sci. 91: 4765-4777.
[34] Benchaar, C., H. V. Petit, R. Berthiaume, D. R. Ouellet, J. Chiquette and P. Y. Chouinard. 2007. Effects of essential oils on digestion, ruminal fermentation, rumen microbial populations, milk production, and milk composition in dairy cows fed alfalfa silage or corn silage. J. Dairy Sci. 90: 886-897.
[35] Bernabucci, U., B. Ronchi, N. Lacetera and A. Nardone. 2005. Influence of body condition score on relationships between metabolic status and oxidative stress in periparturient dairy cows. J. Dairy Sci. 88: 2017-2026.
[36] Bernabucci, U., B. Ronchi, N. Lacetera and A. Nardone. 2002. Markers of oxidative status in plasma and erythrocytes of transition dairy cows during hot season. J. Dairy Sci. 85: 2173-2179.
[37] Bionaz, M., E. Trevisi, L. Calamari, F. Librandi, A. Ferrari and

پایان نامه
Previous Entries دانلود پایان نامه با موضوع رفتار انسان Next Entries دانلود پایان نامه با موضوع انساني، ديني، دكتر